مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 بهمن 1398 ساعت 08:352020-02-15پزشكي

چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟


به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اصولا زیتون ها به سه صورت کنسروی - شکسته و بی هسته هستند.

زیتون شکسته زیتونی است که تلخی آن گرفته شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است (روغن کشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزیین کردن با فلفل .

- اگر می خواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مطلب به شما کمک می کند تا این کار را به بهترین وجه انجام دهید.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اصولا زیتون ها به سه صورت کنسروی - شکسته و بی هسته هستند.

زیتون شکسته زیتونی است که تلخی آن گرفته شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است (روغن کشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزیین کردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود.

پس از آنکه میوه های زیتون بر روی درخت به حداکثر رشد خود رسیدند و کمی از حالت رنگ سبز تیره به سبز روشن تغییر رنگ دادند، میوه ها را چیده و پس از جداسازی برگ و زیتون های نامرغوب و آفت زده، میوه ها را توسط دستگاهی مخصوص می شکنند، بطوریکه هسته زیتون سالم بماند و علت شکستن زیتون، نفوذ آب جهت گرفتن تلخی زیتون می باشد.

در هرحال همه زیتون ها یک تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آن ها خواباندن در آب نمک و شستشوی چند باره ی آن ها است تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟

چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟