چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اصولا زیتون ها به سه صورت کنسروی - شکسته و بی هسته هستند. زیتون شکسته زیتونی است که تلخی آن گرفته شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است (روغن کشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزیین کردن با فلفل . - اگر می خواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مطلب به شما کمک می کند تا این کار را به بهترین وجه انجام دهید. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اصولا زیتون ها به سه صورت کنسروی - شکسته و بی هسته هستند. زیتون شکسته زیتونی است که تلخی آن گرفته شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است (روغن کشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزیین کردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود. پس از آنکه میوه های زیتون بر روی درخت به حداکثر رشد خود رسیدند و کمی از حالت رنگ سبز تیره به سبز روشن تغییر رنگ دادند، میوه ها را چیده و پس از جداسازی برگ و زیتون های نامرغوب و آفت زده، میوه ها را توسط دستگاهی مخصوص می شکنند، بطوریکه هسته زیتون سالم بماند و علت شکستن زیتون، نفوذ آب جهت گرفتن تلخی زیتون می باشد. در هرحال همه زیتون ها یک تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آن ها خواباندن در آب نمک و شستشوی چند باره ی آن ها است تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |