مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 بهمن 1398 ساعت 10:202020-02-15اقتصادي

تولید پوشش خوراکی برای بهبود ماندگاری میوه ها


میوه ها از جمله غنی ترین و ارزشمندترین مواد غذایی هستند که بعد از چیده شدن ماندگاری زیادی ندارند.

اما یک پوشش جدید خوراکی می تواند به حل این مشکل کمک کند.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از تک اکسپلوریست، محققان هندی موفق به تولید نوعی پوشش خوراکی شده اند که در صورت پوشاندن میوه ها با آنها، ماندگاری و عمر میوه های چیده شده به میزان چشمگیری افزایش می یابد.

هند بعد از چین از نظر میزان تولید میوه در جهان در رتبه دوم قرار دارد.

این کشور در سال 2017 بیش از 300 میلیون تن میوه و سبزی تولید کرده و بخش زیادی از آن را به بازارهای جهانی صادر کرده است.

80 تا 90 درصد از وزن میوه های مختلف را آب تشکیل می دهد که بعد از چیده شدن میوه ها، آب آنها به تدریج تبخیر شده و در نتیجه طعم و مزه آنها تغییر می کند.

مشکلات ناشی از ضعف روش های نگهداری میوه در هند باعث از دست رفتن 25 تا 30 درصد از آنها می شود.

در نتیجه محققان هندی یک نوع پوشش کامپوزیتی خوراکی و غیر مسموم برای پوشاندن و سالم نگهداشتن طولانی مدت میوه ها ابداع کرده اند.

در این پوشش از پلی ساکارید گندم و اسید استئاریک مشتق از پلی ساکارید سبوس جو دوسر استفاده شده است.

استفاده آزمایشی از این پوشش برای افزودن بر ماندگاری میوه هایی همچون سیب، گلابی و موز موفقیت آمیز بوده و این کار از کاهش وزن و نرم و فاسد شدن م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید پوشش خوراکی برای بهبود ماندگاری میوه ها

تولید پوشش خوراکی برای بهبود ماندگاری میوه ها