افراد دچار «نفخ معده» چه غذاهایی را مصرف نکنند؟افرادی که دچار نفخ و سنگینی معده هستند باید از خوردن لبنیات، سالاد، ترشی ها، سرکه و آبغوره خودداری کنند. - کیمیا علوی پژوهشگر طب سنتی در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس درباره پرهیزهای غذایی برای مبتلایان به نفخ معده ، اظهار داشت: بسیاری از بیماران به هر علت که مراجعه کرده باشند، دچار سوءهاضمه هستند. برخی بعد از صرف غذایی معمولی، آنقدر سنگین می شوند که به آسانی نمی توانند راه بروند و ترجیح می دهند لم داده یا دراز بکشند. وی ادامه داد: بسیاری از آنان دچار نفخ (جمع شدن گاز زیاد در معده و یا روده) می شوند؛ بعضی از آنها از آبریزش شبانه دهان ناراحت هستند و بسیاری از آنها از غذا خوردن می ترسند؛ زیرا پس از آن دچار برگشت مواد از معده به مری می شوند و اصطلاحاً ترش می کنند. این کارشناس طب سنتی افزود: کندی هضم هم از شکایات دیگر آنان است. اغلب کسانی که مبتلا به کبد چرب هستند یا به افزایش کلسترول و تری گلیسیرید دچارند، از این نشانه ها نیز رنج می برند؛ این نشانه ها معمولاً به سبب کاهش گرمی معده و افزایش تری آن روی می دهد؛ در واقع، غلبه سردی و تری در معده با نشانه های گفته شده، مشخص می شود. علوی اضافه کرد: برای این بیماران، خوردنی ها و نوشیدنی هایی همچون ماست و دوغ، پنیر بی نمک، خامه و سرشیر، شیر سرد به خصوص هنگام ناشتا، خیار و گو برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |