در این روزها مصرف غذاهای سرخ کردنی را به حداقل برسانیدرییس انجمن تغذیه استان اصفهان با اشاره به توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، تأکید کرد: توصیه های تغذیه ای برای سالمندان، - ، حمیدرضا طغیانی در گفت وگویی، در خصوص توصیه های تغذیه ای برای مقابله با ویروس کرونا، اظهارکرد: بهتر است در این روزها مصرف کدو حلوایی را در رژیم روزانه خود قرار دهید و همچنین مواد غذایی شیرین و نوشیدنی های شیرین را محدود کنید. وی با بیان اینکه شهروندان از مصرف روغن های جامد پرهیز کنند، خاطرنشان کرد: مصرف غذاهای سرخ کردنی را به حداقل برسانید و روزانه حتما یک عدد تخم مرغ یا دو عدد سفیده آن را مصرف کنید، البته به صورت آب پز و سفت شده باشد و از مصرف تخم مرغ نیم پز خودداری کنید. ادویه مصرف کنید رییس انجمن تغذیه استان اصفهان با بیان اینکه شهروندان ادویه جاتی نظیر زردچوبه و زعفران را در این روزها بیشتر استفاده کنند، تصریح کرد: البته ادویه جات باید در پایان پخت استفاده شود و از نوع مرغوب باشد. همچنین از جوانه های جو، گندم، ماش و شبدر در رژیم روزانه خود استفاده کنید که این جوانه ها را می توان در منزل تهیه کنید و بهتر است از مصرف جوانه های بسته بندی شده خودداری کنند. طغیانی با بیان اینکه مصرف انواع مغزهای گیاهی به ویژه گردوی داخل پوسته چوبی و بادام سنگی بهترین ها گزینه ها هستند که باید رو برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |