نقش مریم گلی، ریحان و دارچین در حفظ سلامت دوغنتایج یک پژوهش نشان می دهد عصاره هیدروالکلی مریم گلی، ریحان و دارچین می توانند به دلیل خاصیت ضدقارچی و ضدمیکروبی به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی در دوغ استفاده شوند. - نتایج یک پژوهش نشان می دهد عصاره هیدروالکلی مریم گلی، ریحان و دارچین می توانند به دلیل خاصیت ضدقارچی و ضدمیکروبی به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی در دوغ استفاده شوند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دوغ یکی از محبوب ترین نوشیدنی های لبنی تخمیری است که در ایران و برخی از کشورهای اروپای شرقی و خاورمیانه مصرف فراوانی دارد. از مهم ترین عوامل آلوده کننده دوغ می توان از قارچ ها و مخمرها نام برد. تحقیقات نشان داده است رشد مخمرها در دوغ باعث ترش شدن، بدطعمی و گازدار شدن و در نتیجه فساد و کوتاه شدن زمان ماندگاری این محصول می شود. محققان در پژوهشی اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی مریم گلی، دارچین و ریحان را در دوغ بررسی کرده اند. در این پژوهش که توسط هاجر شهسوار ، دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، مرضیه بلندی، دانشیار گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و هما بقایی، استادیار گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان انجام شده، آمده است: دوغ یکی از محبوب ترین نوشیدنی های لبنی تخمیری است که در ایران و برخی از ک برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |