مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 اسفند 1398 ساعت 23:452020-02-28پزشكي

نقش مریم گلی، ریحان و دارچین در حفظ سلامت دوغ


نتایج یک پژوهش نشان می دهد عصاره هیدروالکلی مریم گلی، ریحان و دارچین می توانند به دلیل خاصیت ضدقارچی و ضدمیکروبی به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی در دوغ استفاده شوند.

- نتایج یک پژوهش نشان می دهد عصاره هیدروالکلی مریم گلی، ریحان و دارچین می توانند به دلیل خاصیت ضدقارچی و ضدمیکروبی به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی در دوغ استفاده شوند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دوغ یکی از محبوب ترین نوشیدنی های لبنی تخمیری است که در ایران و برخی از کشورهای اروپای شرقی و خاورمیانه مصرف فراوانی دارد.

از مهم ترین عوامل آلوده کننده دوغ می توان از قارچ ها و مخمرها نام برد.

تحقیقات نشان داده است رشد مخمرها در دوغ باعث ترش شدن، بدطعمی و گازدار شدن و در نتیجه فساد و کوتاه شدن زمان ماندگاری این محصول می شود.

محققان در پژوهشی اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی مریم گلی، دارچین و ریحان را در دوغ بررسی کرده اند.

در این پژوهش که توسط هاجر شهسوار ، دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، مرضیه بلندی، دانشیار گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و هما بقایی، استادیار گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان انجام شده، آمده است: دوغ یکی از محبوب ترین نوشیدنی های لبنی تخمیری است که در ایران و برخی از ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نقش مریم گلی، ریحان و دارچین در حفظ سلامت دوغ

نقش مریم گلی، ریحان و دارچین در حفظ سلامت دوغ