مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 اسفند 1398 ساعت 11:162020-03-01پزشكي

کشف رژیم غذایی مناسب برای کاهش احتمال سکته مغزی


مطالعات محققان آکادمی عصب شناسی آمریکا نشان می دهد رژیم غذایی گیاهی غنی از آجیل، سبزیجات و دانه هایی مانند سویا، خطر بروز سکته مغزی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازجی پلاس ، به گزارش سایت قطره و به نقل ازپایگاه خبری ساینس دیلی، بر اساس این مطالعه افرادی که از رژیم غذایی گیاهی حاوی سبزیجات، آجیل و دانه ها استفاده می کنند، در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی مبتنی بر گوشت و ماهی دارند، کمتر در معرض سکته مغزی قرار می گیرند.

بر اساس این مطالعه رژیم غذایی نقش قابل توجهی در جلوگیری از بروز سکته مغزی دارد.

سکته مغزی به دلیل وقفه ای کوچک در جریان خون مغز یا انسداد رگ ها به وجود می آید.

در این حالت جریان اکسیژن و مواد غذایی به مغز محدود می شود و بخشی از بافت مغز آسیب می بیند.

حدود 85 درصد از تمام موارد سکته های مغزی بر اثر انسداد یک شریان مغزی با یک لخته خون ایجاد می شود که به آن سکته مغزی ایسکمیک گفته می شود.

گاهی نیز سکته مغزی هموراژیک (خونریزی) است که در اثر پارگی عروق مغزی ایجاد می شود.

اکنون سکته مغزی مهمترین عامل ناتوانی در سراسر جهان و دومین علت مرگ و میر است، نکته حائز اهمیت این است که این عارضه به طور کامل قابل پیشگیری است، امسال 80 میلیون نفر در سراسر جهان از سکته مغزی جان سالم به در بردند؛ اما بسیاری از این افراد با چالش های اساسی از قب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشف رژیم غذایی مناسب برای کاهش احتمال سکته مغزی

کشف رژیم غذایی مناسب برای کاهش احتمال سکته مغزی