گرم کردن مجدد نان، راهکار پیشگیری از انتقال کرونایکی از راه های بسیار مهم انتقال غیر محسوس ویروس کرونا به داخل منازل، نان های سنتی هستند. - رییس انجمن تغدیه ایران، گفت: یکی از راه های بسیار مهم انتقال غیر محسوس ویروس کرونا به داخل منازل، نان های سنتی هستند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر جلال الدین میرزای رزاز با بیان مطلب فوق افزود: در سطح کشور نان به دو صورت صنعتی و سنتی عرضه می شود. نان های صنعتی یا نان های حجیم در کارخانجات صنعتی تهیه و به بازار عرضه می گردد که طبیعتاً از دقت نظارت بیشتری در خصوص تهیه مواد اولیه افزودنی هایی نظیر میزان نمک، مایه خمیر و . تحت شرایط بهداشتی تهیه می شود و پس از خرید این نوع نان ها با ضد عفونی کردن پلاستیک آن یا دور انداختن پلاستیک حمل آن می توان آلوده نبودن آن به ویروس اطمینان نسبی داشت. وی ادامه داد: اما نان های سنتی که در نانوایی های سنتی تهیه و عرضه می گردند این روزها می توانند درصورت عدم رعایت نکات بهداشتی عامل انتقال بیماری باشند. رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی گفت: وقتی خمیر تحت هر شرایطی تهیه شود هنگامی که در تنور پخت قرار می گیرد هر گونه آلودگی ویروسی در آن از بین می رود و نانی که از تنور خارج می شود می توان گفت عاری از آلودگی به ویروس کرونا می باشد اما در ادامه درخصوص استفاده و خوردن این نان تازه و گرم، نگرانی ها تازه آغاز می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |