گرم کردن بهتر از فریز کردن نان است/ استفاده از محلول گندزدایی برای شستن میوه و سبزیجاترییس انجمن تغذیه استان اصفهان استفاده از محلول گندزدایی را بهترین روش برای شستن میوه و سبزیجات دانست و گفت: سقف دمای فریزهای خانگی عموما منفی 18 درجه زیر صفر است و ویروس ممکن است زنده بماند، - ایسنا/اصفهان رییس انجمن تغذیه استان اصفهان استفاده از محلول گندزدایی را بهترین روش برای شستن میوه و سبزیجات دانست و گفت: سقف دمای فریزهای خانگی عموما منفی 18 درجه زیر صفر است و ویروس ممکن است زنده بماند، پس روش گرم کردن نان از فریز کردن بهتر است. حمیدرضا طغیانی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا، در موقع خرید میوه و سبزیجات حتما از دستکش استفاده کنید و بعد از آوردن میوه و سبزیجات به منزل فورا آنها بشویند و خشک کنید، البته اگر عملیات شستن درست انجام شود کفایت می کند و جای نگرانی نیست. این متخصص تغذیه استفاده از محلول گندزدایی را بهترین روش برای شستن میوه و سبزیجات دانست و افزود: شهروندان از نانوایی ها بخواهند که نان ها را در کیسه قرار داده و به مشتری تحویل دهد، البته نانوا نباید با پول تماس داشته باشد و قرار بر این شده که اگر نانوایی مشتری زیادی داشت، یک نفر را به صورت مجزا برای مبادلات پولی استخدام کند. رییس انجمن تغذیه استان اصفهان خاطرنشان کرد: بهتر است نان قبل از مصرف دوباره حرارت ببیند که این حرارت شامل ح برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |