مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 اسفند 1398 ساعت 07:552020-03-04پزشكي

گرم کردن بهتر از فریز کردن نان است/ استفاده از محلول گندزدایی برای شستن میوه و سبزیجات


رییس انجمن تغذیه استان اصفهان استفاده از محلول گندزدایی را بهترین روش برای شستن میوه و سبزیجات دانست و گفت: سقف دمای فریزهای خانگی عموما منفی 18 درجه زیر صفر است و ویروس ممکن است زنده بماند، - ایسنا/اصفهان رییس انجمن تغذیه استان اصفهان استفاده از محلول گندزدایی را بهترین روش برای شستن میوه و سبزیجات دانست و گفت: سقف دمای فریزهای خانگی عموما منفی 18 درجه زیر صفر است و ویروس ممکن است زنده بماند، پس روش گرم کردن نان از فریز کردن بهتر است.

حمیدرضا طغیانی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا، در موقع خرید میوه و سبزیجات حتما از دستکش استفاده کنید و بعد از آوردن میوه و سبزیجات به منزل فورا آنها بشویند و خشک کنید، البته اگر عملیات شستن درست انجام شود کفایت می کند و جای نگرانی نیست.

این متخصص تغذیه استفاده از محلول گندزدایی را بهترین روش برای شستن میوه و سبزیجات دانست و افزود: شهروندان از نانوایی ها بخواهند که نان ها را در کیسه قرار داده و به مشتری تحویل دهد، البته نانوا نباید با پول تماس داشته باشد و قرار بر این شده که اگر نانوایی مشتری زیادی داشت، یک نفر را به صورت مجزا برای مبادلات پولی استخدام کند.

رییس انجمن تغذیه استان اصفهان خاطرنشان کرد: بهتر است نان قبل از مصرف دوباره حرارت ببیند که این حرارت شامل ح


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گرم کردن بهتر از فریز کردن نان است/ استفاده از محلول گندزدایی برای شستن میوه و سبزیجات

گرم کردن بهتر از فریز کردن نان است/ استفاده از محلول گندزدایی برای شستن میوه و سبزیجات