چند توصیه تغذیه ای برای مقابله با کرونارییس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: میوه ها و سبزیجات به دلیل دارا بودن منابع ویتامین C برای افزایش ایمنی بدن بسیار تاثیرگذار هستند و افراد دارای علامت کروناویروس می توانند با صرف میوه و سبزیجات، - ایسنا/خوزستان رییس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: میوه ها و سبزیجات به دلیل دارا بودن منابع ویتامین C برای افزایش ایمنی بدن بسیار تاثیرگذار هستند و افراد دارای علامت کروناویروس می توانند با صرف میوه و سبزیجات، ایمنی بدنشان را افزایش دهند تا با این ویروس مقابله کنند. مهنوش صاحبدل در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به نحوه تغذیه افراد دارای علائم کروناویروس اظهار کرد: نوع تغذیه پیشگیرانه و تغذیه افراد دارای علامت ابتلا به کروناویروس تقریبا نزدیک به هم است. وی افزود: با توجه به اینکه احتمالا ماندگاری ویروس کرونا در دمای بالا کمتر است، این افراد حتماً باید مایعات گرم و سوپ رقیق و گرم مصرف کنند. رییس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با تاکید بر لزوم رعایت تعادل و تنوع در تغذیه، گفت: 6 گروه اصلی غذایی یعنی نان و غلات، میوه ها و سبزیجات، شیر و لبنیات، گوشت و تخم مرغ، حبوبات و مغز دانه ها باید روزانه مصرف شوند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |