مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 اسفند 1398 ساعت 13:162020-03-11پزشكي

دستورالعمل مدیریت تغذیه در ویروس کرونا


یکی از گروه های در معرض خطر و آسیب پذیر در برابر کرونا ویروس جدید، بیماران تنفسی هستند.

این بیماران علاوه بر اینکه باید بیشتر مراقب سلامت شان باشد، - ، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در دستور العملی با عنوان "دستورالعمل راهنمای مدیریت تغذیه در ویروس کرونا" شش توصیه تغذیه ای را به بیماران مبتلا به بیماری های تنفسی ارائه کرده است که در ادامه می آید: - مصرف روزانه کربوهیدرات ها به منظور تامین بخش عمده انرژی و برخی از مواد مغذی ضروری است.

این کربوهیدرات ها به دو شکل ساده و پیچیده دسته بندی می شوند.

باید توجه کرد که مصرف انواع کربوهیدرات های پیچیده از جمله برنج، انواع نان سبوس دار مانند نان جو و سنگک، ماکارونی های ترجیحاً سبوس دار، رشته و غلات صبحانه، سبزی ها و میوه ها توصیه می شود.

- همچنین به منظور سالم و قدرتمند نگه داشتن عضلات تنفسی بیماران، باید منابع غنی از پروتیین را حداقل دو واحد در روز بر اساس گروه های غذایی و رهنمودهای غذایی دریافت کنند.

بهترین منابع پروتیین شامل انواع گوشت اعم از گوشت قرمز، مرغ، ماهی و طیور، انواع حبوبات مانند لوبیا، ماش، عدس، نخود و باقالا، تخم مرغ، انواع لبنیات پاستوریزه مانند پنیر، شیر، ماست، کشک و دوغ و انواع آجیل های بدون نمک است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستورالعمل مدیریت تغذیه در ویروس کرونا

دستورالعمل مدیریت تغذیه در ویروس کرونا