فعالیت 16 کارگاه قطعه بندی دام و طیور در همدانگوشت های بسته بندی شده در کارگاه ها از سلامت بیشتری نسبت به گوشت های فله برخوردار بوده و بهتر است در شرایط کنونی مردم از فرآورده های گوشتی بسته بندی شده استفاده کنند. - ایسنا/همدان مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: گوشت های بسته بندی شده در کارگاه ها از سلامت بیشتری نسبت به گوشت های فله برخوردار بوده و بهتر است در شرایط کنونی مردم از فرآورده های گوشتی بسته بندی شده استفاده کنند. محمودرضا رسولی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: از زمان شیوع کروناویروس برای تمام استان بخشنامه ای با عنوان ممنوعیت قطعه بندی گوشت و طیور در مغازه ها ارسال شد و از خرد کردن مرغ در مراکز توزیع جلوگیری به عمل آمد. وی افزود: در حال حاضر 16 کارگاه قطعه بندی دام و طیور و همچنین بسته بندی تخم مرغ در همدان فعال است که با رعایت کامل اصول بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و حفاظت فردی امر قطعه بندی و بسته بندی را به عهده دارند. رسولی از بازدید 106 هزار مورد در واحدهای تولید و توزیع دام و طیور خبر داد و گفت: در بازدیدهای انجام شده 600 هزار کیلو مواد دامی غیرقابل مصرف امحا شده و 600 واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شده اند. دام های عشایر از سلامت کامل برخوردار هستند مدیرکل دامپزشکی در ادامه از پایش دام های عشایری که به قشلاق رفته بودند، خبر داد و گفت: شش اکیپ به مدت 40 روز برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |