طرز تهیه غذای جنوبی قلیه ماهیمواد لازم برای درست کردن قلیه ماهی : ماهی : یک کیلوگرم بهتر است از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده باشد. پیاز متوسط :3 تا 4 عدد گشنیز : 1 کیلوگرم شنبلیله : 250 گرم تمر هندی : 200 گرم زردچوبه : 2 قاشق مرباخوری فلفل قرمز کوبیده شده :به مقدار کم سیر: 1 بوته روغن :200 گرم آرد: 3 قاشق طرزتهیه قلیه ماهی : سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش می ریزیم تا آب آن برود؛بعد آنرا ریز خرد می کنیم. پیاز را خرد کرده با آرد و روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سیر را می کوبیم و در پیاز می ریزیم. سبزی را نیز به آن اضافه کرده، می گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود. ماهی را تکه کرده با یک استکان آب و کمی نمک می گذاریم در حرارت ملایم بپزد. پولک ماهی را می گیریم و ماهی را قطعات درشت خرد کرده در سبزی می ریزیم. تمر هندی را دریک لیوان آب ولرم خیس می کنیم و در صافی نازکی ریخته،شیره آن را می گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می کنیم؛زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می کنیم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می کنیم؛2 تا 3 لیوان آب در آن می ریزیم و در حرارت ملایم قرار می دهیم تا قلیه آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ، نمک آن را اندازه می کنیم. مردم جنوب کشور بویژه استان بوشهر این غذای خوشمزه را بسیار دوست دارند و در طول هفته 2 بار آن را تهیه می کنند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |