مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 فروردین 1399 ساعت 04:102020-04-05پزشكي

ضدعفونی و شست و شوی میوه ها و سبزیجات را بیش از پیش جدی بگیرید


متخصص تغذیه دانشگاه و رییس انجمن تغذیه خراسان شمالی گفت: ضدعفونی و شست و شوی میوه ها و سبزیجات را در شرایط شیوع کرونا ویروس جدی گرفته و با حساسیت بیشتری انجام دهید.

- ایسنا/خراسان شمالی متخصص تغذیه دانشگاه و رییس انجمن تغذیه خراسان شمالی گفت: ضدعفونی و شست و شوی میوه ها و سبزیجات را در شرایط شیوع کرونا ویروس جدی گرفته و با حساسیت بیشتری انجام دهید.

دکتر محمدرضا جلیلوند در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: با توجه به شیوع کرونا ویروس شست و شوی انواع میوه ها و سبزیجات باهم توصیه نمی شود.

وی افزود: در حال حاضر بهتر است پس از خرید، این اقلام به مدت 24 ساعت در انبار منزل نگهداری شود.

جلیلوند ادامه داد: با توجه به اینکه ممکن است، سبزیجات آلوده به میکروب ها، تخم انگل و در شرایط کنونی، ویروس ها باشند و شرایط ابتلا به بیماری های انگلی و روده ای نظیر اسهال، حصبه، یرقان و انتقال عفونت های ویروسی را فراهم کنند، توجه بیشتر به ضدعفونی و شست و شو لازم و ضروری به نظر می رسد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، وی توضیح داد: استفاده از محلول آب و مایع ظرفشویی به ازای هر لیتر آب دو قطره مایع ظرفشویی به منظور انگل زدایی توصیه می شود.

وی اضافه کرد: پس از پایان شست و شو و ضدعفونی سبزیجات، شست و شوی ظروف مربوطه و سینک ظرفشویی با آب داغ و مایع ظر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضدعفونی و شست و شوی میوه ها و سبزیجات را بیش از پیش جدی بگیرید

ضدعفونی و شست و شوی میوه ها و سبزیجات را بیش از پیش جدی بگیرید