موضوعات داغ: - حقوق بازنشستگان - همسان سازي حقوق - همسان سازي حقوق بازنشستگان - قهرماني پرسپوليس - سازمان برنامه - كارشناس داوري - بازنشستگان تامين اجتماعي - انتخابات رياست جمهوري - سازمان برنامه و بودجه - رييس سازمان - انجمن علمي مهندسي مالي - پرچم لا اله الا الله - طرز تهيه ميني چيز كيك - امام جمعه اهل سنت زاهدان - اصولگرايان مجلس - معدن سرب - اطعام علوي - بهزاد محمدي - سرمربي صنعت نفت - ورزشگاه اولدترافورد - خط دو قطار شهري شيراز - ماهواره اينترنتي - ارتعاش

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 فروردین 1399 ساعت 08:352020-04-12پزشكي

با این روش می توانید باقی مانده نان هایتان را بنوشید!


تیمی از دانشمندان مواد غذایی دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) در مطالعه اخیرشان از یک فرآیند تخمیر جدید برای تبدیل خلاقانه نان های اضافی به نوشیدنی غنی شده با میکروارگانیسم های مناسب روده استفاده کردند.

- ، نان هایی که در نانوایی ها یا فروشگاه های مواد غذایی اضافه می آیند یک مشکل عمده زباله محسوب می شوند، در حالی که برخی از نان های فروخته نشده به موسسات خیریه اهدا می شوند، بیشتر آنها به عنوان خوراک حیوانات فروخته می شوند.

اکنون به دنبال مطالعات صورت گرفته در دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) نوشیدنی جدیدی ارائه شده که کمی شیرین است و در حال حاضر تنها نوشیدنی پروبیوتیکی شناخته شده است که از پایه نان تهیه می شود.

می توان آن را تا شش هفته در دمای اتاق نگهداری کرد و در عین حال تعداد زیادی پروبیوتیک زنده را در اختیار شما قرار می دهد و حداکثر مزایای سلامتی را دارد.

طی این مطالعه محققان انواع مختلفی از نان ها را آزمایش کردند و تصمیم گرفتند روی نان ساندویچ سفید تمرکز کنند زیرا معمولاً در سوپر مارکت ها موجود است.

برای ایجاد نوشیدنی پروبیوتیکی مبتنی بر نان، ابتدا نان سفید را به قطعات کوچک خرد کرده و با آب مخلوط می کنید تا یک ماده آبکی از نان بدست آید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با این روش می توانید باقی مانده نان هایتان را بنوشید!

با این روش می توانید باقی مانده نان هایتان را بنوشید!