مدت زمان زنده ماندن کرونا در گل ولای/توصیه به شالیکارانپژوهشگران موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با توجه به تحقیقات انجام شده و مستندات علمی بررسی کرده اند که آیا برنجکاران مزارع شالیکاری در معرض ویروس کرونا هستند یا خیر. - پژوهشگران موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با توجه به تحقیقات انجام شده و مستندات علمی بررسی کرده اند که آیا برنجکاران مزارع شالیکاری در معرض ویروس کرونا هستند یا خیر. آن ها همچنین به این سوال پاسخ داده اند که ویروس کرونا چه قدر می تواند در گل ولای زنده بماند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، شالیزارهای برنج از مزارعی هستند که کشاورزان در فصول خاصی در آن ها کار می کنند. برنج کاران معمولا مجبور هستند در گل ولای و آب زیاد کار کنند. مطالعه مستقیمی در مورد امکان انتقال ویروس کرونا از طریق گل ولای شالیزار در دسترس نیست؛ اما مطالعاتی در مورد زمان زنده ماندن خانواده ویروس های کرونا در انواع آب ها مانند آب آشامیدنی، فاضلاب و غیره وجود دارد. از آنجا که در شالیزار نیز از آب استفاده می شود و در ترکیب گل ولای موجود نیز آب وجود دارد تا حدودی می توان از نتایج مطالعات مشابه استفاده کرد. در چندین مطالعه، مدت زمان بقای انواعی از ویروس های کرونا در آب آزمایشگاهی، آب دریاچه و فاضلاب یا پساب مورد بررسی قرار گرفته است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |