14 کارگاه بسته بندی گوشت و مرغ در استان همدان فعال استمحمودرضا رسولی در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر نظارت دقیق بر انجام ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای و دستورالعمل های ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی کشور در کشتارگاه های استان همدان اظهار کرد: با توجه به صنعتی شدن جامعه و نگرانی مردم از مخاطرات بهداشتی و پیدایش بیماری های ناشی از غذاهای ناسالم سازمان دامپزشکی نظارت دقیق بر کشتارگاه های دام و طیور و تمامی صنایع وابسته را اولویت قرار داده و طی فرآیندی تعریف شده ناظر بر چرخه تولید و عرضه فرآورده های خام دامی است. وی با تاکید بر لزوم انجام پروتکل ها به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری های طیور به نقش کشتارگاه طیور در این زمینه اشاره کرد و گفت: رعایت بهداشت کامل در کشتارگاه ها امری ضروری است. رسولی از برنامه ریزی برای تبدیل کردن کشتارگاه های استان همدان به کشتارگاه های برند در کشور سخن گفت و افزود: همدان می تواند در صنعت کشتارگاهی در سطح کشور پیشرو بوده و دارای برند باشد. مدیرکل دامپزشکی استان همدان افزود: در استان همدان 14 کارگاه بسته بندی گوشت و مرغ در حال فعالیت است. وی به مدیران کشتارگاه توصیه کرد با توجه به امکانات موجود در این مکان ها، نسبت به گسترش هرچه سریع تر کارگاه بسته بندی و قطعه بندی مرغ اقدام کنند تا از ارزش افزوده این اقدام بهداشتی نیز بهره مند شوند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |