نظارت ویژه بر سلامت فرآورده های خام دامی در ماه رمضانطرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در استان آغاز شده و تا چهارم خرداد ماه ادامه دارد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از کرمان، حسین رشیدی اظهار داشت: با توجه به افزایش خرید و مصرف فرآورده های خام دامی مانند گوشت سفید و قرمز، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان توسط اکیپ های نظارتی دامپزشکی استان آغاز شده و تا چهارم خرداد ماه ادامه دارد. مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با اشاره به فعالیت 51 اکیپ در قالب 34 اکیپ سیار و 17 اکیپ ثابت در دو شیفت کاری عنوان کرد: اماکن تحت پوشش شامل کلیه واحدهای توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی می شود. وی گفت: به منظور صدور مجوز بهداشتی – قرنطینه ای حمل فراورده دامی و انجام آزمایشات لازم در مورد فرآورده ها کشیک در ادارات شهرستان مستقر است. انتهای پیام/3388/ق برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |