اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در مرکزیمدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از اجرای طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر فرآورده های خام دامی، ویژه ماه مبارک رمضان هم زمان با سراسر کشور در استان خبر داد. - محسن شانقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح ویژه تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر فرآورده های خام دامی توسط 48 اکیپ های نظارتی دامپزشکی در استان از ابتدای ماه مبارک رمضان اجرا شده است. وی بیان کرد: در ماه مبارک رمضان، تمام مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، مراکز توزیع، خودروهای ویژه حمل این فرآورده ها، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده دامی، کارگاه های فرآوری و بسته بندی در استان تحت کنترل و نظارت بهداشتی اکیپ های ثابت و سیار قرار گرفته است. مدیر دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به احتمال سو استفاده برخی افراد سودجو به ویژه افراد دست فروش و دوره گرد در مورد عرضه فرآورده های خام دامی غیربهداشتی و ارزان قیمت در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: مردم در صورت مشاهده هر گونه تخلف و عرضه لاشه بدون مُهر و لیبل دامپزشکی، حمل و نقل و عرضه غیربهداشتی انواع فرآورده خام دامی با خودروی فاقد سردخانه و عرضه فرآورده های بسته بندی شده غیرمجاز و بدون تاریخ تولید و انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی مراتب را به اداره کل دامپزشکی استان و ادارات شهرستان ها گزار برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |