عامل کاهش سطح زیرکشت حبوبات چیست؟یک عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: یکی از مسائلی که باعث کاهش سطح زیر کشت حبوبات شده، برداشت دستی و سنتی است. - ایسنا/لرستان یک عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: یکی از مسائلی که باعث کاهش سطح زیر کشت حبوبات شده، برداشت دستی و سنتی است. دکتر پیام پزشکپور در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: در استان لرستان 81 هزار هکتار سطح زیر کشت نخود و 10 هزار هکتار سطح زیر کشت عدس است. وی با بیان اینکه میانگین عملکرد گندم و نخود در کل کشور پایین است، اضافه کرد: دو راهکار تغییر سیستم کشت از پاییز به بهار و استفاده از ارقام اصلاح شده برای افزایش عملکرد در واحد سطح وجود دارد. پزشکپور خاطرنشان کرد: در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان در طی 22 سال چهار رقم عدس بید، صبا، سپهر و گچساران و ده رقم نخود از جمله آزاد، عادل، منصور، سعید و. معرفی شده است. این عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان تأکید کرد: به کشاورزان توصیه می شود که از این ارقام اصلاح شده استفاده کنند چراکه این ارقام مقاوم به بیماری ها و آفات و تنش ها هستند و عملکرد بالایی دارند. وی خاطرنشان کرد: متأسفانه کشاورزان ما از توده های محلی استفاده می کنند که این توده ها حساس به بیماری اند و عملکرد پایینی دارند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |