مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 اردیبهشت 1399 ساعت 21:552020-05-08پزشكي

توصیه های یک کارشناس ارشد تغذیه به روزه د اران/افطار غذاهای ساده و زودهضم مصرف کنید


روزه داران هنگام افطار غذاهای ساده و زودهضم مصرف کنند.

- زاهد مفاخری در گفت وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار داشت: پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلی غذایی یعنی نان و غلات، گوشت و حبوبات، شیر و لبنیات، تخم مرغ و سبزی و میوه ها در ماه رمضان برای روزه داران ضروری است.

وی با تاکید بر اینکه روزه داران باید برنامه غذایی مناسب ساده و زودهضم را در وعده سحر و افطار قرار دهند، اضافه کرد: نوشیدنی های سالم مانند ماست، دوغ، آبمیوه طبیعی، آب معدنی و چای کم رنگ برای وعده غذایی سحر و افطار مناسب است.

این کارشناس ارشد تغذیه بر جایگزین کردن غذاهای زودهضم و آبدار به جای غذاهای شور و پرادویه و پرچرب تاکید کرد و افزود: از مصرف غذاهای پرچرب و شیرینی جات باید پرهیز کرد، مصرف این غذاها سبب افزایش تعریق بدن می شود و نیاز بدن به آب را بیشتر می کند.

وی مصرف غذاهای آبدار مانند سوپ، آش، سالاد، ماست کم چرب، شیر و میوه جات در وعده سحر می تواند در طول روز قسمتی از نیاز بدن به آب را تامین کند.

به گفته مفاخری، مصرف 6 تا هشت لیوان آب در وعده سحر ضروری است اما مصرف نوشیدنی های گازدار، دلسترها و چای پررنگ توصیه نمی شود.

وی یادآور شد: از آنجا که انسان در طول روز نیاز به مقدار مشخصی آب دارد برای پیشگیری از کم آبی بدن باید هنگام افطار مایعات ز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توصیه های یک کارشناس ارشد تغذیه به روزه د اران/افطار غذاهای ساده و زودهضم مصرف کنید

توصیه های یک کارشناس ارشد تغذیه به روزه د اران/افطار غذاهای ساده و زودهضم مصرف کنید