بررسی «تاریخ نان در ایران» در یک کتابکتاب «تاریخ نان در ایران» تألیف ویلم فلور با ترجمه صبا کارخیران به تازگی راهی بازار کتاب شده است. - کتاب تاریخ نان در ایران تألیف ویلم فلور با ترجمه صبا کارخیران به تازگی راهی بازار کتاب شده است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، در معرفی ناشر از این کتاب آمده است: این کتاب دربردارنده 9 فصل با عناوین منشاء نان ، پخت نان ، آماده سازی خمیر در نواحی روستایی ، روش های پخت نان ، پخت نان های شهری ، انواع نان ، ابعاد معنوی و غیرمادی نان ، نان روزانه یا رزق و نان، تحلیل رزق است. در این کتاب ابتدا به شروع کشاورزی و پخت نان در ایران و نخستین کلمات ایرانی که معادل نان بود، اشاره می شود. سپس انواع غلات و دیگر محصولات کشاورزی را که در گذشته و حال، برای پخت نان استفاده می شدند، با یکدیگر مقایسه می شوند. به علاوه، یک سابقه تاریخی کوتاه در حد امکان ارائه شده تا مشخص شود که آیا استفاده از بعضی محصولات معین در طولانی مدت اتفاقی بوده یا دارای بنیان و ساختار خاصی بوده است. در فصل سوم، ساخت خمیر در مناطق روستایی و در میان ایلات عشایر مورد بررسی قرار می گیرد. در فصل چهارم یک مرور کلی در خصوص تکنیک های پخت نان انجام شده است. در این فصل، دو روش اصلی پخت نان شرح داده می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |