تایید سلامت واحدهای لبنیات سنتی در کهگیلویه و بویراحمد/عوامل تهدید کننده ویروس کرونا در دانشگاه هامدیر سلامت کار و محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سلامت واحدهای لبنیات سنتی مورد تایید است و مردم مشکلی برای مصرف آنها ندارند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از یاسوج، پس از آنکه در 23 فروردین بسیاری از مشاغل پس از مدتی تعطیلی فعالیت خود را آغاز کردند نحوه نظارت بر این صنوف به منظور جلوگیری از انتقال کرونا ویروس سوالی است که همواره از سوی مردم مطرح می شود که مدیر سلامت و محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی به این دغدغه ها پاسخ داد. حسین فروزان با بیان اینکه تعطیلی به موقع مراکز آموزشی و مراکز زیارتی، تفریحی، تالارها و صنوف اقدامی به موقع بود در خصوص انتقال ویروس کرونا گفت: کووید 19 در محیط های پر تجمع و مکان هایی که سطوح تماس عمومی و رفت و آمدها بالا است انتقال داده می شود لذا تمام فضاهای کسب و کار و فضاهای عمومی، سالن های ورزشی، آرایشگاه ها، بانک ها و همه به دلیل عدم رعایت فاصله گذاری فیزیکی و عدم پوشش فردی می تواند راه انتقال را هموار کند. وی در پاسخ به سوالی مبنی بر بازگشایی صنوف مختلف و بالا رفتن آمار مبتلایان به کرونا گفت: از 7 اسفند تا 22 فروردین 217 نفر کرونایی مثبت شناسایی و گزارش شد اما از 23 فروردین که آزادسازی مشاغل انجام و مرحله دوم طرح فاصله گذاری هوشمند انجام شد بیش از 300 نفر به آمار برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |