ارائه غذای شرکتی توسط شرکت شیرین پلو ایرانیانامروزه ارائه غذا به کارمندان در سازمان ها به انتخابی سخت تبدیل شده است. ساختمان بعضی سازمان ها دارای رستوران است و بعضی از آن ها به طور رایگان و برخی دیگر با قیمتی پایین تر به کارمندان سرویس ارائه می دهند. - اگر قصد دارید برنامه غذایی مناسبی برای کارمندان خود بریزید؛ این سه نکته را در نظر داشته باشید: 1- نوع غذایی که ارائه می دهید بسیاری از کارمندان در محل کار، شیرینی و مواد پر چرب زیادی مصرف می کنند؛ اما باید این را در نظر بگیرید که غذاهای پرنمک و چرب و شیرینی جات، همیشه بهترین نوع غذاها نیستند. هرچند داشتن آزادی انتخاب برای کارمندان مهم است؛ اما ارائه گزینه های سالم، نه تنها برای کارمندان بلکه برای شما به عنوان کارفرما نیز بهتر خواهد بود. مطالعات زیادی نشان داده که کارکنانی که عادت های غذایی سالم دارند کارآمدترند و هرچه کارمندان شما سالم تر باشند هزینه های مراقبت های بهداشتی و بیمه آن ها نیز کمتر خواهد بود. برای این منظور موارد زیر را مد نظر قرار دهید: طبق یک نظرسنجی، کارمندانی که غذای سالم می خورند؛ 25 درصد عملکرد شغلی بالاتری دارند. همچنین آن ها اگر در کنار غذای سالم، ورزش کنند؛ 27 درصد غیبت کمتری دارند. طبق نظرسنجی Quantum Health، کارمندانی که غذای سالم مصرف می کنند، 10 درصد تعامل بیشتری دارند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |