انجام موفقیت آمیز پرورش جوجه مرغ گوشتی توسط متخصصان دانشگاه زابلمدیر روابط عمومی دانشگاه زابل گفت: دوره پرورش جوجه مرغ های گوشتی، با ثبت رکوردهای قابل توجه در 41 روزگی با دستیابی به میانگین وزن 2600 گرم و ضریب تبدیل غذایی 1/68 که از استاندارد کشوری بسیار مطلوبتر است، - ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر روابط عمومی دانشگاه زابل گفت: دوره پرورش جوجه مرغ های گوشتی، با ثبت رکوردهای قابل توجه در 41 روزگی با دستیابی به میانگین وزن 2600 گرم و ضریب تبدیل غذایی 1/68 که از استاندارد کشوری بسیار مطلوبتر است، بطور موفقیت آمیز انجام گردید و این تجربه موفق، علاوه بر الگوسازی موثر موجب فعال سازی چندین واحد مرغداری دیگر در منطقه شد و محصول نهایی راهی بازار مصرف گردید تا بخشی از کمبودهای موجود در منطقه را تامین نموده و همچنین گامی موثر در درآمدزایی این دانشکده برداشته شود. دکتر علی افشاری مقدم در گفت وگو با ایسنا افزود: مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل، با اهداف آموزشی، تحقیقاتی و درآمدزایی، مشغول به فعالیت بوده و این ظرفیت را داراست که با فراهم نمودنِ امکان تحقیق و ارائه آموزش حرفه ای جهت کسب مهارت، فعالیت های تحقیقاتی و نوآورانه، اساتید و دانشجویان را به نیازهای جامعه متصل کند و افزایش سهم درآمدهای اختصاصی دانشگاه را با جهت دهی به فعالیت نیروی انسانی متخصص در رونق چرخه بازار کار، ممکن گرداند مدیر روابط برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |