ارزآوری یک محصول ناشناخته/ «چای ترش» ظرفیتی مغفول در خوسفمدیرجهاد کشاورزی خوسف از آغاز کشت گیاه چای ترش در شهرستان خوسف خبر داد و گفت: چای ترش یا چای مکی یک محصول وارداتی است که بیشتر از کشور عربستان وارد ایران می شود که طی سال های اخیرا کشت آن در برخی نقاط کشور گسترش یافته است. - سید حسن رضوی امروز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در خوسف، اظهار داشت: چای ترش در دو سال گذشته به صورت آزمایشی در شهرستان خوسف کشت شد که به دلیل عملکرد و سازگاری با شرایط اقلیمی، کشاورزان شهرستان امسال هم استقبال خوبی از کاشت آن دارند. وی از آغاز کشت گیاه چای ترش برای سومین سال متوالی در سطح زمین های کشاورزی شهرستان خوسف خبر داد و بیان داشت: امسال سع هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان به کشت چای ترش اختصاص داده شده است. مدیر جهادکشاورزی خوسف با بیان اینکه چای ترش در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری قابلیت رشد دارد، مطرح کرد: گل دهی این گیاه نیز از مهرماه شروع و زمان برداشت کاسبرگ ها در آبان ماه تا دی ماه است. رضوی از توزیع 15 هزار نشاء چای ترش بین زنان روستایی شهرستان خبر داد و گفت: عملکرد چای ترش در هر هکتار 700 کیلو گرم غنچه خشک چای ترش است و با توجه به درآمد نسبتا خوبی که دارد امیدواریم در توانمندسازی زنان روستایی نقش به سزایی داشته باشد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |