مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 اردیبهشت 1399 ساعت 06:052020-05-19پزشكي

بورانی اسفناج، خوشمزه ای که باید از خوردنش چشم پوشی کنید


بورانی اسفناج از محبوب ترین بورانی هاست که بهتر است از مصرف آن خودداری کنید.

- به تنهایی منبع مهم آهن، ویتامین های آ، ای، پتاسیم، سی و کلسیم است.

اسفناج، سرشار از آنتی اکسیدان است که باعث کاهش روند پیری می شود و ضد سرطان است.

این گیاه ملین کننده است و در هضم راحت غذا و درمان یبوست نیز اثر مثبتی دارد.

اسفناج به تنهایی مواد مغذی و ویتامین های بسیاری دارد که آن راتبدیل به یک منبع غذایی مفید کرده است؛ اما ترکیب آن با ماست (منبع کلسیم) نه تنها هیچ یک از اثرات مثبت را به بدن نمی رساند بلکه مضر هم است.

چرا آهن اسفناج در بورانی ماست و اسفناج جذب بدن نمی شود؟ طبق یک قائده ی علمی، در غذایی که کلسیم و آهن وجود داشته باشد، آهن جذب بدن نمی شود و آهن غذا کمک به جذب بیشتر کلسیم می کند.

در غذایی که آهن و ویتامین سی وجود داشته باشد، ویتامین سی کمک به جذب هر چه بیشتر آهن می کند.

ویتامین سی همچنین کمک به جذب کلسیم نیز می کند.

به همین علت است که نباید قرص آهن و ویتامین سی را با شیر بخوریم و برای جذب بیشتر قرص آهن، اغلب پزشکان توصیه می کنند قرص آهن را با آب پرتقال بخوریم.

چرا اسفناج باعث سنگ کلیه می شود؟ طبق این قائده، شاید فکر کنیم که حداقل کلسیم ترکیب ماست و اسفناج، به خوبی جذب بدن می شود؛ اما وجود ترکیب اسید اگزالیک در اسفناج، مانع جذب آهن و کلسیم می


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بورانی اسفناج، خوشمزه ای که باید از خوردنش چشم پوشی کنید

بورانی اسفناج، خوشمزه ای که باید از خوردنش چشم پوشی کنید