مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 اردیبهشت 1399 ساعت 08:502020-05-19اقتصادي

ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی گیلان به 1.7 میلیون تن افزایش یافت


مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی گیلان گفت: باصدور 30 پروانه بهره برداری در بخش صنایع تبدیلی و غذایی در سال گذشته ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی به 1.

- 75 میلیون تن افزایش یافت.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، قاسم جواد زاده امروز (سه شنبه) در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی گیلان، اظهار کرد: در سال گذشته 30 پروانه بهره برداری رد این بخش صادر شده است.

وی با بیان اینکه صدور این تعداد پروانه بهره برداری در صنایع تبدیلی و غذایی فرآوری محصولات کشاورزی گیلان را به میزان 174.

5 هزار تن افزایش داده است، افزود: در مجموع ظرفیت فرآوری در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی به میزان 1.

75 میلیون تن افزایش یافته است.

جواد زاده با اشاره به تجهیز و نوسازی و اصلاح ساختار 470 واحد شالیکوبی در استان گیلان و با بیان اینکه از این تعداد 27 واحد سال گذشته انجام شده است، گفت: با اصلاح ساختار در این واحدهای شاهد کاهش ضایعات به 30 هزار تن برنج هستیم.

وی در ادامه به جذب 998 میلیارد ریال سرمایه گذاری در بخش خصوصی و با اشتغال زایی برای 417 نفر اشاره و تصریح کرد: این میزان 65 درصد مجموع سرمایه گذاری های انجام شده در استان گیلان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی گیلان به 1.7 میلیون تن افزایش یافت

ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی گیلان به 1.7 میلیون تن افزایش یافت