چای ترش و تلخی نبود صنایع فرآوری در خراسان جنوبیمدیر جهاد کشاورزی خوسف از آغاز کشت گیاه چای ترش در شهرستان خوسف خبر داد و گفت: این چای قابلیت فرآوری زیادی به صورت استفاده در سالاد، ترشی، مربا و مخلوط های دمنوشی دارد، - ایسنا/خراسان جنوبی مدیر جهاد کشاورزی خوسف از آغاز کشت گیاه چای ترش در شهرستان خوسف خبر داد و گفت: این چای قابلیت فرآوری زیادی به صورت استفاده در سالاد، ترشی، مربا و مخلوط های دمنوشی دارد، اما به دلیل عدم اعتبار و امکانات کافی توجهی به فرآوری و بسته بندی برای فروش و کسب درآمد بیشتر نشده است. سید حسن رضوی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: چای ترش در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری قابلیت رشد دارد. وی با بیان اینکه گل دهی این گیاه از مهرماه آغاز و زمان برداشت کاسبرگ ها در آبان ماه تا دی ماه است، افزود: چای ترش در دو سال گذشته به صورت آزمایشی در شهرستان خوسف کشت شد که به دلیل سازگاری مطلوب با شرایط اقلیمی، کشاورزان شهرستان امسال هم استقبال خوبی از کاشت آن دارند. وی بیان کرد: امسال سه هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان به کشت چای ترش اختصاص داده شده است. مدیر جهاد کشاورزی خوسف اظهار کرد: این چای قابلیت فرآوری زیادی به صورت استفاده در سالاد، ترشی، مربا و مخلوط های دمنوشی دارد، اما به دلیل عدم اعتبار و امکانات کافی توجهی به فرآوری و بسته بندی برای فروش و کسب درآمد بیش برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |