مصرف زیاد ویتامین D در پیشگیری از کرونا تاثیر نداردتاکنون شواهد علمی کافی برای اثبات تاثیر مصرف زیاد ویتامین D بر روی ویروس کرونا وجود ندارد. - ، فاطمه عباسی افزود: مصرف بیش از اندازه ویتامین D باعث به خطر انداختن سلامتی افراد به ویژه بیماریهای خاص مانند افراد با مشکلات کلیوی می شود. وی اظهار داشت: در شرایط کنونی جهت کاهش ویروس کرونا، علاوه بر رعایت بهداشت فردی و رعایت فاصله گذاری افراد، تقویت سیستم ایمنی بدن با تغذیه مناسب و فعالیت فیزیکی کافی توصیه می شود و به علت رایج بودن کمبود ویتامین D در اکثر افراد و گروه های مختلف سنی نقش این ریزمغذی در تقویت سیستم ایمنی بدن، استفاده از مکمل های ویتامین توصیه می شود. عباسی ادامه داد: منبع اصلی این ویتامین نور مستقیم خورشید است که توسط یک واکنش شیمیایی وابسته به تابش اشعه فرابنفش در پوست بدن تشکیل می شود و در مواد غذایی از جمله ماهی های روغنی، زرده تخم مرغ و شیرغنی شده و روغنهای خوراکی غنی شده نیز موجود است. وی تصریح کرد: ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است برای جذب آن روده فرد باید بتواند چربی خوراکی را هضم و جذب کند، افرادی که مبتلا به هستند نیاز به دریافت ویتامین D بیشتری دارند، زیرا ذخایر چربی بدن آنها مقدار زیادی این ویتامین را در خود نگه می دارد، بنابراین افراد چاق تا 40 درصد نیازمند ویتامین D بیشتری نسبت به فردی با وزن متعاد برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |