مراقبت های تغذیه ای کودکان و نوجوانان در روزهای کروناییمدیر برنامه تغذیه در نوجوانان دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درباره مراقبت های تغذیه ای کودکان و نوجوانان در روز های کرونایی توضیحاتی را ارائه داد. - مریم زارعی مدیر برنامه تغذیه در نوجوانان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به مراقبت های تغذیه ای کودکان و نوجوانان در دوران شیوع بیماری کرونا اظهار کرد: در زمان شیوع بیماری کرونا کودکان و نوجوانان باید سه وعده غذای اصلی کم حجم و دو تا سه میان وعده برای بهبود اشتها مصرف کنند. او ادامه داد: توصیه می شود دانش آموزان در وعده صبحانه از مواد غذایی مانند: تخم مرغ آب پز، شیر کم چرب، عدسی، فرنی، شیربرنج یا حلیم استفاده کنند. همچنین مصرف مقادیر زیاد مایعاتی همچون: آب، آب میوه طبیعی و آب سبزیجات تازه، چای کم رنگ و آب گوشت یا آب مرغ به منظور دفع سموم و جلوگیری از کم آبی بدن برای کودکان و نوجوانان مفید است. مدیر برنامه تغذیه در نوجوانان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: کودکان باید برای تقویت سیستم ایمنی بدن میوه و سبزیجات تازه را به صورت روزانه مصرف کنند. زارعی با اشاره به اینکه کودکان باید از منابع غذایی ویتامین A مانند: تخم مرغ، گوشت، ماهی، جگر، موز و مرکبات استفاده کنند، ادامه داد: مصرف سبزیجات زرد و نارنجی همچون کدو حلوایی، شلغم، هویج، فلفل دلمه ای زرد و ن برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |