دسر مگنولیا، مجلسی خوشمزه و شیکدسر مگنولیا را می توانید به صورت تک نفره و در طعم های مختلف مثل لیمویی، پرتقالی و موزی سرو کنید، برای تهیه این خوشمزه شیک پوش با ما همراه باشید. - 1 ق غ خامه 30 گرم کره برای اینکه رنگ زرد بیشتر بشه یک پنس زردچوبه بریزید. سس لیمو را از یک شب قبل و یا حداقل از سه ساعت قبل درست کنید. برای سس تخم مرغ ها و شکر را با همزن خوب هم بزنید سپس به جز خامه و کره بقیه ی مواد را اضافه کنید و روی شعله با حرارت کم بگذارید و تا زمانی که به نقطه جوش برسد و غلیظ شود مدام هم بزنید سپس از روی شعله برداشته و کره و خامه را اضافه کنید. خوب هم بزنید و در یک کاسه بریزید. برای اینکه روی سس نبنده، سلفون رو به طوری که با آن تماس داشته باشه روی اون ببندید و برای حداقل 3 ساعت داخل یخچال بگذارید. برای محلبی، آرد، نشاسته، شکر، زرده تخم مرغ و شیر را در حالی که مدام هم میزنید بجوشانید. وقتی جوش آمد وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه کنید سپس با میکسر مخلوط کنید کمی که سرد شد خامه را هم اضافه کنید باز هم بزنید. سپس محلبی را در ظرف سرو ریخته و روی آن سس لیمو را بریزید و به هر نحوی که دوست دارید تزیین کنید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |