این مواد غذایی از ابتلا به «سرطان» پیشگیری می کننددارچین، زنجبیل و گزنه مواد غذایی هستند که اثرات ضدسرطانی دارند اما نباید مصرف آنها بیش از حد باشد. - علیرضا یارقلی متخصص طب ایرانی در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس درباره روش های پیشگیری از ابتلا به سرطان از منظر طب ایرانی اظهار داشت: برای پیشگیری از ابتلا به سرطان یک فرمول ثابت نمی توان اعلام کرد اما بر اساس نظر اطبای طب ایرانی اگر سبک تغذیه ما مناسب باشد و آب مناسب، خواب مناسب داشته باشیم می توان از سرطان پیشگیری کرد. این متخصص طب ایران افزود: دارچین، زنجبیل و گزنه مواد غذایی هستند که اثرات ضدسرطانی دارند اما نباید مصرف آنها بیش از حد باشد و باید آنها را به اندازه مصرف کرد، به طور مثال افرادی که داروی بیماری قلبی (وارفارین) مصرف می کنند باید مراقب باشند که زردچوبه خیلی مصرف نکنند به دلیل اینکه زردچوبه باعث رقیق شدن خون می شود. وی توصیه کرد: آلوئه ورا نیز اثرات ضدسرطانی دارد. اما اگر مواد غذایی ما طبیعی باشد و افزودنی نداشته باشد باعث خواهد شد تا بدن بدانباشت ها را کمتر جذب کند، و بهترین روش پیشگیری از سرطان پاکسازی بدن و ورزش کردن است. یارقلی درباره مصرف زنجبیل توضیح داد: مصرف زنجبیل برای افرادی که زخم معده دارند باید با احتیاط صورت گیرد و این افراد باید از مواد غذایی لعاب دار مانند دمنوش بارهنگ استفاده کنند، برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |