چایی برای کاهش25 درصدی مرگب گفته محققان مصرف منظم چای سبز می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی و یا مرگ را تا 25 درصد کاهش دهد. - ، محققان چینی دریافتند مصرف منظم چای، طول عمر را زیاد می کند و زندگی سالمی را رقم می زند. محققان می گویند کسانی که بیش از سه بار در هفته چای می نوشند در مقایسه با آنانی که چای نمی نوشند یا به طور نامنظم چای می نوشند خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی را تا 20 درصد کاهش می دهند. در این بین، مصرف چای سبز خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی را 25 درصد کم می کند. دکتر دونگ فنگ گو و همکارانش در آکادمی علوم پکن می گویند یافته شگفت آور ما این است که عادت طولانی مدت به مصرف چای، فایده های مصرف چای را تقویت می کند. بررسی محققان بر روی 2 هزار و 267 نفر نشان داد مصرف منظم چای، به مدت هشت سال، خطر بیماری قلبی را 40 درصد کاهش می دهد. همچنین مصرف طولانی مدت چای، خطر ابتلا به بیماری های مرگبار قلبی و سکته مغزی را 56 درصد و خطر مرگ را به طور کلی، 29 درصد کم می کند. محققان چینی با بررسی بر روی 100 هزار و 902 نفر که هیچ سابقه ای از حمله قلبی، سکته مغزی یا سرطان نداشتند، نشان دادند در طول مدت هفت سال، 3 هزار و 683 نفر آنان به بیماری های قلبی عروقی مبتلا شدند و 1477 نفر بر اثر این بیماری ها مردند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |