مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 تیر 1399 ساعت 07:552020-06-30اقتصادي

آیا شیرهای کم چرب به آب بسته می شود؟!


یک کارشناس صنعت لبنیات با اشتباه دانستن تصور آب بستن به شیرهای کم چرب گفت: چربی از مواد خشک شیر محسوب می شود و از جمله اجزای قابل رویت آن است.

- یک کارشناس صنعت لبنیات با اشتباه دانستن تصور آب بستن به شیرهای کم چرب گفت: چربی از مواد خشک شیر محسوب می شود و از جمله اجزای قابل رویت آن است.

به همین دلایل اگر این ماده در شیر کم شود، حس رقیق یا آبکی بودن محصول ایجاد می شود.

شیر کامل 87 درصد آب دارد و در صورت کاهش ماده خشک و به ویژه چربی، حس آبکی بودن یا کمتر خوشمزه بودن کاملا طبیعی است.

حسین چمنی در گفت وگو با ایسنا در پاسخ به این سوال که آیا ارزش غذایی لبنیات کم چرب کمتر از نوع پرچرب آن است؟ اظهار کرد: مواد مغذی مورد نیاز بدن انسان در شش گروه آب، پروتیین، چربی، قند، ویتامین و املاح دسته بندی می شوند که تمام این مواد در لبنیات کم چرب و پرچرب وجود دارد.

تنها تفاوت لبنیات کم چرب و پرچرب در درصد چربی آنها بوده و این افزایش یا کاهش میزان چربی فقط در یک بخش یعنی چربی تاثیر گذار است.

به گفته وی، چربی مولد انرژی است و گروه های سنی که کمتر به انرژی نیاز دارند یا افراد دارای اضافه وزن بهتر است از محصولات کم چرب استفاده کنند.

البته به این نکته باید توجه کنیم که چهار ویتامین AوDوE و K محلول در چربی هستند و این ویتامین ها نقش کلیدی زیادی در بدن ایفا می کن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آیا شیرهای کم چرب به آب بسته می شود؟!

آیا شیرهای کم چرب به آب بسته می شود؟!