آیا شیرهای کم چرب به آب بسته می شود؟!یک کارشناس صنعت لبنیات با اشتباه دانستن تصور آب بستن به شیرهای کم چرب گفت: چربی از مواد خشک شیر محسوب میشود و از جمله اجزای قابل رویت آن است. به همین دلایل اگر این ماده در شیر کم شود، حس رقیق یا آبکی بودن محصول ایجاد می شود. شیر کامل 87 درصد آب دارد و در صورت کاهش ماده خشک و بهویژه چربی، حس آبکی بودن یا کمتر خوشمزه بودن کاملا طبیعی است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، حسین چمنی در پاسخ به این سوال که آیا ارزش غذایی لبنیات کم چرب کمتر از نوع پرچرب آن است؟ اظهار کرد: مواد مغذی مورد نیاز بدن انسان در شش گروه آب، پروتیین، چربی، قند، ویتامین و املاح دسته بندی میشوند که تمام این مواد در لبنیات کم چرب و پرچرب وجود دارد. تنها تفاوت لبنیات کم چرب و پرچرب در درصد چربی آنها بوده و این افزایش یا کاهش میزان چربی فقط در یک بخش یعنی چربی تاثیر گذار است. به گفته وی، چربی مولد انرژی است و گروههای سنی که کمتر به انرژی نیاز دارند یا افراد دارای اضافه وزن بهتر است از محصولات کم چرب استفاده کنند. البته به این نکته باید توجه کنیم که چهار ویتامین AوDوE و K محلول در چربی هستند و این ویتامین ها نقش کلیدی زیادی در بدن ایفا میکنند. مثلا ویتامینD در غذاها بسیار کم وجود دارد و باعث جذب حداکثری کلسیم در بدن میشود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |