راز تهیه پیاز کاراملی به روش فست فودها، برای انواع ساندویچدر رستوران ها و فست فودها ترکیباتی با پیاز کاراملی را دیده اید، امروز راز تهیه آن را برایتان فاش می کنیم. - نمک: خیلی خیلی کم لیمو ترش: یک قاشق چای خوری طرز تهیه و دستور پخت: 1. پیازها را خلالی خرد کنید و در یک ظرف کوچک همراه با مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید. در قابلمه را هم ببندید. 2. حواستان باشد که شعله گاز باید بسیار کم باشد تا پیاز آب بندازد. وقتی آب انداخت و کمی خودش را گرفت عصاره گوشت و شکر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. 3. بعد از چند دقیقه پیاز شما غلیظ و کاراملی می شود. وقتی کامل حالت کش سانی پیدا کرد پیاز کاراملی آماده است. حالا چند قطره لیمو ترش تازه روی آن بریزید و تمام. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |