دیگر نگران تشخیص فساد در مواد غذایی نباشید / تعیین سلامت گوشت و ماهی با نانوحسگر گرافنیبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه فناوری خبرگزاری دانشجو، سازمان غذا و داروی آمریکا وجود 50 ppm هیستامین در ماهی را به عنوان حد فساد تعیین کرده است، این در حالی است که نانوحسگری که در دانشگاه آیوا ساخته شده قادر به تشخیص 3٫41 ppm هیستامین است که این رقم بسیار کمتر از مقداری است . - نانوحسگر گرافنی برای تعیین سلامت و ایمنی مواد غذایی به ویژه گوشت و ماهی، ساخته شد که با حساسیت بالا قادر به تعیین فساد در مواد غذایی است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه فناوری خبرگزاری دانشجو، سازمان غذا و داروی آمریکا وجود 50 ppm هیستامین در ماهی را به عنوان حد فساد تعیین کرده است، این در حالی است که نانوحسگری که در دانشگاه آیوا ساخته شده قادر به تشخیص 3٫41 ppm هیستامین است که این رقم بسیار کمتر از مقداری است که سازمان غذا و دارو تعیین کرده است؛ بنابراین می توان از این حسگر برای تعیین میزان هیستامین در مواد غذایی استفاده کرد. اما چرا هیستامین مهم است؟ هیستامین یک ماده حساسیت زا در بدن است، اما در حین فساد مواد غذایی نیز تولید می شود؛ بنابراین می توان از این ماده برای تعیین ایمنی مواد غذایی استفاده کرد. اما اندازه گیری مقادیر کم هیستامین کاری چالش برانگیز است، برای حل این مشکل پژوهشگران دانشگاه ایالتی آیوا با استفاده از چاپگر آئروسل با قدرت تفکیک بالا روی سطح اقدام به ساخت این حسگر کردن برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |