مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 تیر 1399 ساعت 01:252020-07-10پزشكي

کاهش 25 درصدی ابتلا به دیابت با مصرف میوه و سبزیجات


نتایج دو مطالعه نشان می دهد مصرف میوه، سبزیجات و غلات ریسک ابتلا به دیابت را تا 25 درصد کاهش می دهد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، در یک مطالعه، بیش از 9700 بیمار مبتلا به دیابت و بالغ بر 13،600 فرد سالم مورد بررسی قرار گرفتند.

شرکت کنندگان از هشت کشور اروپایی بودند که در یک مطالعه بلندمدت تغذیه و سرطان شرکت کرده بودند.

محققان دریافتند افراد دارای بیشترین مصرف میوه و سبزیجات در مقایسه با افراد با میزان کمترین مصرف، 50 درصد کمتر با احتمال ابتلا به دیابت مواجه بودند.

نیتا فروهی ، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کمبریج انگلستان، در این باره می گوید: به ازای افزایش هر 66 گرم مصرف میوه و سبزیجات در روز ریسک ابتلا به دیابت 25 درصد کاهش می یابد.

مطالعه دیگر شامل بیش از 158 هزار زن و بالغ بر 36 هزار مرد در آمریکا بود.

در این مطالعه مشخص شد افراد با بالاترین میزان مصرف غلات در مقایسه با افراد با کمترین میزان مصرف غلات، 29 درصد کمتر با ریسک ابتلا به دیابت مواجه بودند.

به گفته محققان دانشگاه هاروارد، مصرف یک وعده یا بیشتر غلات کامل در روز با کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع2 مرتبط است؛ مصرف دو وعده یا بیشتر جودوسر در ماه با کاهش 21 درصدی ابتلا به دیابت مرتبط است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 25 درصدی ابتلا به دیابت با مصرف میوه و سبزیجات

کاهش 25 درصدی ابتلا به دیابت با مصرف میوه و سبزیجات