مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 تیر 1399 ساعت 01:452020-07-11پزشكي

تاثیر شیرخام در حفظ باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک


یک مطالعه جدید نشان می دهد که گذاشتن شیر خام در دمای محیط می تواند ژن های ضدمیکروبی آن را آزاد کند.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، به گفته محققان دانشگاه کالیفرنیا، باکتری های دارای ژن های مقاوم به آنتی میکروب می توانند موجب انتقال آنها به سایر باکتری ها شده و در نتیجه مقاومت باکتریایی را گسترش دهند.

جین شین لیو ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: اگر می خواهید شیر خام و پاستوریزه نشده بنوشید آن را در یخچال نگه دارید تا خطر گسترش باکتری های دارای ژن های مقاوم به آنتی بیوتیک به حداقل برسد.

بسیاری از افراد معتقدند شیرخام به دلیل داشتن پروبیوتیک ها سالم تر هستند اما محققان به این نتیجه نرسیده اند.

لیو در ادامه می افزاید: ما به وجود مقادیر زیاد باکتری های مفید در نمونه های شیرخام دست نیافتیم و اگر شیرخام در دمای محیط نگهداری شود در مقایسه با شیر پاستوریزه شده دارای ژن های مقاوم آنتی میکروبی به مراتب بیشتری است.

باکتری های حاوی ژن های مقاوم به آنتی میکروب می توانند تبدیل به سوپرباگ ها شوند که بسیار برای سلامت خطرناک هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تاثیر شیرخام در حفظ باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک

تاثیر شیرخام در حفظ باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک