یافته های محقق ایرانی در معتبرترین مجله صنایع غذایی دنیاپژوهش مروری عضو هیأت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس در زمینه پوست تازه پسته در مجله معتبر Trends in Food Science and Technology با ضریب تاثیر 11/08 و رتبه یک در بین 135 مجله علوم و صنایع غذایی به چاپ رسید. - پژوهش مروری عضو هیأت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس در زمینه پوست تازه پسته در مجله معتبر Trends in Food Science and Technology با ضریب تاثیر 11/08 و رتبه یک در بین 135 مجله علوم و صنایع غذایی به چاپ رسید. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، پژوهش مروری دکتر محسن برزگر، عضو هیأت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه در زمینه پوست تازه پسته (نتایج 18 سال تحقیقات وی) در مجله معتبر Trends in Food Science and Technologyبا ضریب تاثیر 11/08 و رتبه یک در بین 135 مجله علوم و صنایع غذایی (بر اساس JCR 2019) به چاپ رسید. این پژوهش که با عنوان “Bio-active compounds and functional properties of pistachio hull: A review” در مجله Trends in Food Science and Technologyچاپ شده است، به نتایج پژوهش های انجام شده در زمینه ترکیبات زیست فعال موجود در پوست تازه پسته (همچون پلی فنول هل، توکوفرول هل، فیبرهای رژیمی، اسانس و برخی ترکیبات دیگر) در گروه تحقیقاتی دکتر محسن برزگر (حاصل 18 سال مطالعه در این زمینه در قالب رساله ها و پایان نامه های دانشجویان و چاپ نتایج آن ها در مجلات بین المللی معتبر) و سایر محققان ایرانی و بین المللی می برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |