تولید گیاه شیرین استویا، جایگزینی برای قند و شکرعضو هیأت علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی مستقر در استان البرز با اشاره به اینکه گیاه استویا شیرین و بدون مواد مضر است که می تواند جایگزین قند و شکر شود، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از کرج، دکتر فواد مرادی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و مجری طرح افزایش عملکرد گیاه استویا، صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه منشا شیرینی برگ های استویا، وجود موادی موسوم به استویوزاید و ربودیوزاید آ است، گفت: شیرین کنندگی آنها 200 تا 300 برابر شکر است و در عین حال بـدون کالـری بـوده و مضرات قند و شکر و هیچ گونـه عـارضه جانبـی دیگر ندارد. وی در ادامه به بیماران دیابتی اشاره کرد و یادآورشد: تعداد بیماران دیابتی رو به افزایش است، این در حالی است که ترکیبات گیاه استویا جایگزین مناسبی برای قند و شیرین کننده های قندی در مبتلایان به دیابت و دیگر افرادی که رژیم های بدون قند دارند. چین موفق ترین کشور در تولید استویا خالص دکتر فوادی با بیان اینکه این گیاه درگذشته نیز برای شیرین کردن مواد غذایی استفاده شده است، تصریح کرد: دانشمندان پس از کشف این گیاه را به اروپا و آسیا منتقل کردند. با این حال در سال های اخیر موفقترین کشور در کشت گیاه استویا کشور چین است که با دارا بودن کارخانه های پیشرفته سالانه مقدار زیادی شیرین کننده استویا ر برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |