راز خوشمزه شدن کمپوت گلابیگلابی یکی از بی نظیرترین و خوشمزه ترین کمپوت های خانگی است، در این مطلب با طرز تهیه این کمپوت و فوت وفن خوشمزه شدن آن آشنا می شوید. - آماده کردن کمپوت گلابی از نظر هزینه نیز بسیار به صرفه تر برای خانواده هاست. زیرا شما هم می توانید از مقدار میوه ای که خریده اید به صورت عادی میل کنید و هم از قسمت های پخته یا اضافی آن برای تهیه کمپوت خانگی گلابی استفاده کنید. گلابی به دلیل نرمی که دارد به آسانی قابل پخت است و به سرعت می پزد. طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی این کمپوت خوشمزه و دلپذیر بسیار آسان است. مواد لازم برای تهیه کمپوت گلابی خانگی (برای یک ظرف یک کیلویی) 5/2 تا 3 کیلوگرم گلابی آب لیموترش به میزان 2 قاشق غذاخوری شکر 20 پیمانه ( در صورتی که نیاز می بینید مقدار شیرین بودن آن با شکر برای شما مضر است می توانید از عسل به یا شکر به مقدار کمتری استفاده کنید. ) 50 پیمانه آب طرز تهیه کمپوت گلابی ► مرحله اول ظروفی را که برای ریختن کمپوت گلابی در نظر گرفته اید کاملا شست وشو دهید و حتما خشک کنید تا عاری از هرگونه میکروب باشد. بهتر است هم خود شیشه ها و درِ ظروف شیشه ای برای کمپوت گلابی خانگی را می توانید مدتی در آب بجوشانید و بعد از جوشیدن آب با حرارت کم، مدتی اجازه دهید ظرف و درِ آن داخل آب جوشیده شده قرار گیرد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |