معرفی چای ماچا+ خواص آندر چین و ژاپن صدها سال است که از ماچا، نوعی چای سبز استفاده می شود، برگ های آن به پودری تبدیل می شوند که بسیار قوی تر از چای معمولی است. - حدود 2 هفته قبل از برداشت محصول ، کشاورزان ساختارهایی در اطراف گیاهان ایجاد می کنند تا روی آنها سایه بیندازند و تقریباً در تاریکی باقی می مانند. این کار تولید کلروفیل را افزایش می دهد ، میزان اسید آمینه را تقویت می کند و رنگ سبز تیره تری به گیاه می بخشد. تصور می شود که این باعث می شود برگها نرمتر و شیرین تر شوند. بعد از برداشت، برگهای چای به سرعت بخارپز می شوند ، سپس خشک می شوند و به مدت 20 دقیقه در فرهای گرم قرار می گیرند. سپس کارگران ساقه ها ، شاخه ها و سایر قسمت های غیرضروری را برداشته و برگ ها را به صورت پودر خرد می کنند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |