مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 مرداد 1399 ساعت 07:202020-08-03اقتصادي

معرفی چای ماچا+ خواص آن


در چین و ژاپن صدها سال است که از ماچا، نوعی چای سبز استفاده می شود، برگ های آن به پودری تبدیل می شوند که بسیار قوی تر از چای معمولی است.

- حدود 2 هفته قبل از برداشت محصول ، کشاورزان ساختارهایی در اطراف گیاهان ایجاد می کنند تا روی آنها سایه بیندازند و تقریباً در تاریکی باقی می مانند.

این کار تولید کلروفیل را افزایش می دهد ، میزان اسید آمینه را تقویت می کند و رنگ سبز تیره تری به گیاه می بخشد.

تصور می شود که این باعث می شود برگها نرمتر و شیرین تر شوند.

بعد از برداشت، برگهای چای به سرعت بخارپز می شوند ، سپس خشک می شوند و به مدت 20 دقیقه در فرهای گرم قرار می گیرند.

سپس کارگران ساقه ها ، شاخه ها و سایر قسمت های غیرضروری را برداشته و برگ ها را به صورت پودر خرد می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معرفی چای ماچا+ خواص آن

معرفی چای ماچا+ خواص آن