مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 مرداد 1399 ساعت 05:252020-08-04پزشكي

از تهیه مربا و شربت شاه توت در این فصل غافل نشوید


با تهیه مربا و شربت شاه توت در این فصل این طعم دلچسب را برای باقی سال هم ذخیره کنید.

- آبلیمو: 2 قاشق چای خوری آب جوش: 7 لیوان طرز تهیه و دستور پخت: 1.

آب جوش و شکر را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند.

بعد شاه توت هایی را که از قبل تمیز کردید را به شکر و آب در حال جوش اضافه کنید.

2.

هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازیر کنید تا غلظت آن را ببینید.

شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممکن عصاره شاتوت وارد شربت شد، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از اینکه چند جوش زد قابلمه را از روی حرارت بردارید و با ملاقه شربت را از سر قابلمه جدا کنید و و از صافی رد کنید.

3.

شاه توت های داخل قابلمه را هم با مقداری از شربتی که باقی مانده به عنوان مربا کنار بگذارید.

4.

بعد از اینکه شربت و مربا سرد شد آن را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از تهیه مربا و شربت شاه توت در این فصل غافل نشوید

از تهیه مربا و شربت شاه توت در این فصل غافل نشوید