ارائه طرح ایجاد کارخانه فرآوری اسانس گشنیز در نهاوندمدیر جهاد کشاورزی نهاوند با بیان اینکه طرح ایجاد کارخانه فراوری اسانس گشنیز در نهاوند ارائه شده است گفت: تاکنون روی کشت گشنیز هیچ کار علمی و تحقیقاتی صورت نگرفته و اطلاعات زیادی در رابطه با آن وجود ندارد بنابراین کشت آن کاملا سنتی است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از نهاوند، کریم حاج باباعلی بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به منظور بهره وری و ایجاد ارزش افزوده بیشتر از تولید گشنیز، طرح ایجاد کارخانه تهیه اسانس این محصول آماده و به وزارت جهاد کشاورزی ارائه شده است. وی تصریح کرد: این طرح با سرمایه گذاری اتحادیه تعاونی های روستایی تهیه شده که در حال حاضر منتظر تایید آن توسط مسئولین مربوطه هستیم. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند افزود: نهاوند با تولید سالانه بیش از 12 هزار تن گشنیز حدود 60 درصد از این محصول در کشور را تامین می کند که البته بدون فرآوری به خارج صادر شده و سود اصلی آن به جیب این کشورها منتقل می شود. وی با بیان اینکه محصول گشنیز در حال حاضر به صورت صد درصد سنتی کشت می شود افزود: متاسفانه تاکنون روی کشت گشنیز هیچ کار علمی و تحقیقاتی صورت نگرفته و اطلاعات زیادی در رابطه با آن وجود ندارد بنابراین کشت آن کاملا سنتی است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |