فوت وفن های تهیه کمپوت گلابی سالم و خوش طعم خانگییکی از بهترین میوه های تابستانی گلابی است که فصل آن هم فرارسیده است، پس دست به کار شوید و کمپوت گلابی را در خانه تهیه کنید. - آب: 4 لیوان آبلیمو: 1 قاشق چایخوری طرز تهیه و دستور پخت: 1. گلابی ها را پوست بگیرید اما دم گلابی ها را جدا نکنید. درون قابلمه 4 لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابی ها را درون شربت قرار دهید. 2. پس از اینکه گلابی ها پختند و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید تا سرد شود. فوت و فن ها: - برای سفید ماندن گلابی باید پس از پوست کندن گلابی را سریع درون کاسه آب سرد مخلوط با کمی سرکه بریزید؛ بهتر است به جای آبلیمو از 1 قاشق رنده پوست لیموترش استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید پیش از پخت گلابی ها را به 4 قسمت برش بزنید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |