مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 مرداد 1399 ساعت 07:302020-08-17پزشكي

سرطان زایی سس مایونز؟


برای بررسی سرطان زایی سس مایونز، لازم است تفاوت های بین نیترات و نیتریت موجود در گوشت و سبزیجات را بدانیم.

- جی پلاس ، ممکن است برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که سبزیجات نیز مانند گوشت نیترات دارند، به ویژه اگر در زمین کشاورزی غنی از این ماده رشد کرده باشند پس چرا ما فقط درباره نیترات و نیتروزآمین موجود در گوشت ها و به ویژه گوشت های فراوری شده و خطر سرطان زایی آن ها صحبت می کنیم؟ این سوال و خبری در فضای مجازی مبنی بر این که مصرف سبزی ها در کنار سس مایونز باعث ایجاد سم می شود، ما را بر آن داشت تا از متخصصان حوزه تغذیه درباره صحت یا نادرستی این موضوعات سوال کنیم .

یاداداشت ایشان را مطالعه می کنید: واقعیت پشت پرده این تصور وجود دارد که گوشت فراوری شده منبع اصلی نیترات در رژیم غذایی ماست.

اما در حقیقت تنها حدود 5 درصد نیترات ها در رژیم غذایی از این منبع تهیه می شوند، در حالی که بیش از 80 درصد نیترات دریافتی بدن از سبزیجات است.

سبزیجات، نیترات را از خاکی که در آن رشد می کنند به دست می آورند.

سبزیجات برگی مانند اسفناج و کاهو از لحاظ محتوای نیترات، در صدر محصولات قرار دارند، اما سبزیجات ارگانیک سطوح پایین تری از نیترات را نسبت به سبزیجات غیرارگانیک دارند، چراکه در مراحل کشت آن ها از کودهای شیمیایی ازته استفاده نمی شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرطان زایی سس مایونز؟

سرطان زایی سس مایونز؟