فواید محصولات پلاستیکی در شرایط کرونارییس کمیسیون فنی انجمن ملی صنایع پلیمر ایران گفت: پیش از صنعت پلاستیک بیش از 60 الی 70 درصد مواد غذایی فاسد می شدند و یا انتقال مواد غذایی به مناطق دوردست ممکن نبود اما صنعت پلاستیک میزان هدر رفت مواد غذایی را تا 30 درصد کاهش داده است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، سعید زکایی برخی تبلیغات جهت دار و ناآگاهانه را عاملی برای تحریف واقعیت در خصوص صنعت پلاستیک دانست که موجب بروز مشکلاتی در مسیر تولید کنندگان این صنعت و صنایع وابسته به آن شده است. وی درباره برخی اظهار نظرهای مبالغه آمیز درمورد صنعت پلاستیک و محصولات پلاستیکی اظهار کرد: تبلیغات زیادی در خصوص عوارض پلاستیک ها بر محیط زیست انجام می شود اما باید در نظر گرفت هر محصولی از جنبه های زیست محیطی، چهار مرحله تولید، فرآوری، مصرف و پسماند دارد و مقایسه میزان مصرف انرژی و آلایندگی زیست محیطی محصولات پلاستیکی با محصولات مختلف چوبی، فلزی، کاغذی و . در این چهار مرحله نتایج جالبی دارد. وی ادامه داد: در پژوهشی که توسط سازمان محیط زیست دانمارک در سال 2018 انجام شد، مشخص شد که در مرحله تولید، فرآوری و استفاده، پاکت های کاغذی 42 بار و کیسه های نخی بیش از 20 هزار برابر کیسه پلاستکی آلایندگی زیست محیطی، مصارف انرژی و آب و به طورکلی برای اکوسیستم هزینه ایجاد می کنند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |