بدن پس از خوردن سیب زمینی سرخ شدهاگرچه سیب زمینی سرخ شده که در فروشگاه های فست فود عرضه می شود خوشمزه و وسوسه کننده است، اما شما می توانید با آماده کردن سیب زمینی سرخ شده در خانه بر میزان کالری و چربی اشباع دریافتی از آن نظارت داشته باشید. - سیب زمینی سرخ شده به عنوان یک خوراکی خوشمزه و پرطرفدار اما مضر شناخته می شود. سیب زمینی سرخ شده به طور معمول همراه با ، اما آیا می دانستید که سیب زمینی سرخ شده می تواند منبع خوبی از مواد مغذی نیز باشد؟ آنچه برای بدن پس از مصرف سیب زمینی سرخ شده رخ می دهد تا حد زیادی به روش آماده کردن آن بستگی دارد. سرشار از چربی های اشباع است سیب زمینی سرخ شده که در روغن زیاد غوطهور بوده است، احتمالا سرشار از چربی های اشباع است. مصرف بیش از حد چربی های اشباع می تواند سطوح کلسترول بد خون را افزایش داده و به طور بالقوه خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد. به گفته کلینیک کلیولند، سهم چربی اشباع از کل کالری دریافتی روزانه یک فرد نباید بیش از 10 درصد باشد. اگر کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی را هدف قرار داده اید، میزان این سهم برابر با 7 درصد توصیه شده است. پس اگر یک رژیم غذایی حاوی 1,700 کالری در روز را مصرف می کنید، سهم 10 درصد چربی اشباع برابر با 170 کالری است که به طور متوسط 18 تا 19 گرم در روز می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |