مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 مرداد 1399 ساعت 14:302020-08-19پزشكي

بدن پس از خوردن سیب زمینی سرخ شده


سیب زمینی سرخ شده به عنوان یک خوراکی خوشمزه و پرطرفدار اما مضر شناخته می شود.

سیب زمینی سرخ شده به طور معمول همراه با فست فودها مانند چیزبرگر، - مرغ سوخاری و ماهی سرخ شده سرو می شود، از این رو، به راحتی در دسته خوراکی های ناسالم برای شما قرار می گیرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، عصر ایران به نقل از ایت دیس نوشت: آیا می دانستید که سیب زمینی سرخ شده می تواند منبع خوبی از مواد مغذی نیز باشد؟ آن چه برای بدن پس از مصرف سیب زمینی سرخ شده رخ می دهد تا حد زیادی به روش آماده کردن آن بستگی دارد.

سرشار از چربی های اشباع است سیب زمینی سرخ شده که در روغن زیاد غوطه ور بوده است، احتمالا سرشار از چربی های اشباع است.

مصرف بیش از حد چربی های اشباع می تواند سطوح کلسترول بد خون را افزایش داده و به طور بالقوه خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد.

به گفته کلینیک کلیولند، سهم چربی اشباع از کل کالری دریافتی روزانه یک فرد نباید بیش از 10 درصد باشد.

اگر کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی را هدف قرار داده اید، میزان این سهم برابر با 7 درصد توصیه شده است.

پس اگر یک رژیم غذایی حاوی 1,700 کالری در روز را مصرف می کنید، سهم 10 درصد چربی اشباع برابر با 170 کالری است که به طور متوسط 18 تا 19 گرم در روز می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بدن پس از خوردن سیب زمینی سرخ شده

بدن پس از خوردن سیب زمینی سرخ شده